Vsebina

 

Praktične informacije
Menjalniški tečaj 27.1.2023
 1 USD1,09 EUR (0)
 1 HRK0 EUR (0)
 1 GBP0,88 EUR (0)
 1 PLN4,71 EUR (0)
 1 CZK23,83 EUR (0)
več
>
Povračila stroškov
Dnevnice - Slovenija
Odsotnost nad 12 - 24 ur. 21,39 EUR
Odsotnost nad 8 - 12 ur. 10,68 EUR
Odsotnost nad 6 - 8 ur. 7,45 EUR

več

več
Davki enostavno in jasno

On-line priročnik Davki enostavno in jasno je praktični vodič po davkih. Na enem mestu združuje strokovne vsebine, ki vam omogočajo podrobno poznavanje slovenskega davčnega sistema in davčnega prava.
Priročna zasnova on-line priročnika vam zagotavlja hiter dostop do davčnih informacij. Vsaka sprememba ali dopolnitev slovenske davčne zakonodaje je posebej obravnavana v rubriki Aktualne informacije. Tako lahko na enem mestu dostopate do strokovnega pregleda vseh sprememb, ki vplivajo na vaše delo. Strokovni članki vsebujejo napotila na pravno podlago (zakoni, pojasnila FURS, sodna praksa), opozorila na napake in posebnosti ter številne praktične primere, ki vam pomagajo pri izvajanju zakonskih določb v praksi.

Posebnost on-line priročnika so predstavitve, na katerih so izpostavljena bistvena dejstva, ki jih morate poznati o določeni davčni spremembi. Predstavitve so oblikovane v praktična študijska gradiva, ki jih lahko natisnete ali shranite v arhiv na svojem računalniku.

da, želim naročiti on-line priročnik

Prepustite tolmačenje zapletene davčne zakonodaje strokovnjakom! On-line priročnik Davki enostavno in jasno dopolnjujemo in posodabljamo v skladu s spremembami zakonodaje. O vsaki posodobitvi on-line priročnika ste obveščeni po elektronski pošti (vzorec tukaj).

On-line priročnik je več kot le običajna strokovna knjiga v on-line obliki! Poleg najboljših strokovnih vsebin vam omogoča tudi komunikacijo s slovenskimi davčnimi strokovnjaki. Rubrika Moje vprašanje vam omogoča, da zastavite vprašanje strokovnjaku in nato pridobite strokovni odgovor v pisni obliki kar na vaš elektronski naslov.

Učinkovito dopolnitev predstavljajo Pravni predpisi, kjer najdete čistopise zakonov, pravilnikov in ostalih podzakonskih aktov slovenske davčne zakonodaje. Posebnost on-line priročnika je zbrika Pojasnila, v kateri se nahajajo aktualna pojasnila FURS.

več informacij o on-line priročniku

Posebnosti on-line priročnika Davki enostavno in jasno:

  • dopolnjevanje in posodabljanje vsebin v skladu s spremembami zakonodaje
  • takojšen dostop do informacij povsod, kjer imate internetno povezavo
  • o posodobitvah in dopolnitvah on-line priročnika ste obveščeni po elektronski pošti
  • do informacij lahko dostopate preko drevesne strukture kazala
  • s pomočjo iskalnika lahko iščete vsebine po ključnih besedah
  • vedno vam je na voljo napredni filter iskanja 
  • strokovne članke in čistopise pravnih predpisov lahko natisnete
  • ustvarite si lahko arhiv priljubljenih vsebin
  • davčnim strokovnjakom lahko zastavite vprašanje - strokovni nasvet prejmete na vaš elektronski naslov

 

 

 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih